Keresés a bubb.hu oldalakon:
Budapest-Állandó

Budapest-Állandó

BringóhintóBringóhintó
Fantázia PontÚj, egyedülálló interaktív élményprogramok 8 éves kortól. Fantasztikus kalandok: István, a király - honfoglalás és államalapítás, Egy Ufó a Földön - találkozás a Földönkívüliekkel.
program, gyerekprogram, játszóház, játék, interaktív, kaland, kultúra
Gokart Budapest - Az egész család szórakoztatására!Gokart pálya Budapest közelében, a Hungaroring Forma 1-es versenypályán. SODI GT4-R 270 köbcentis benzines gokartokkal várjuk a motorsport szerelmeseit! Szabadtéri pályánk 513 méter hosszú aszfaltos, gumifalakkal övezett, ütközőkkel f
Hungaroring Kart Center, hungaroring gokart, gokart budapest, gokart pálya
Gyerek OktatásGyerek Oktatás
Izgalmas gyerekprogranokHétvégi program után kutatsz? Céges csapatépítőt szervezel? Egy olyan családi program kellene, amit a kisebb gyerekek, a kamaszok és a szülők is élvezni fognak? Osztálykirándulást, születésnapi zsúrt tervezel, de a megszokott gyerekprogramok már unalmasak? A szabadulás játék a jó választás. Négy, megoldandó rejtélyekkel és fejtörőkkel teli szobával várunk Budapest belvárosában. Nincs szükségetek lexikális tudásra, csak a logikátokat kell használnotok. Garantáljuk, hogy közben maradandó élményekre tesztek szert.
Gyerekprogramok, hétvégi programok
Izgalmas szabadulószobák gyerekeknek és egész családoknakHa professzionális szabadulószoba, akkor csakis a Magic Rooms. Olyan escape játékot keresel, amely garantáltan nem okoz csalódást? Akkor ideje, hogy időpontot foglalj nálunk. Nézz be hozzánk a pároddal, a családoddal, a barátaiddal vagy a kollégáiddal, és merüljetek el egy izgalmas, vicces, felejthetetlen kalandban! Sőt ha kipróbáltátok az egyik szobánkat, utána biztosan bele akartok kóstolni a többibe is. Nézz körül különböző tematikájú szobáink között, és foglalj időpontot a számodra legizgalmasabba!
Szabadulószoba, szabaduló szoba, escape játék, kijutós játék gyerekeknek
M. Term.tudományi MúzeumM. Term.tudományi Múzeum
Tanulási TanfolyamTanulási Tanfolyam
Vasúttörténeti Parkvasúttörténet,park,vasút,mozdony,múzeum,program,rendezvény,dízel,Kandó,Nohab,424,Kádár,mod
Városliget, Kresz-park A Szeretem Magyarországot Klub kezdeményezésére nemrég civil összefogás jött létre a Városligeti KRESZ Park megmentésére. Közlekedési szakemberek, vállalkozók, és önkéntesek egyaránt kivették a részüket a munkából, aminek er
Városliget, Kresz-park
A Gyerekprogram linkgyűjtő szerkesztője: Bódog

Gyerekprogram

Üzenet a szerkesztőnek | Linkajánlás | Hibabejelentés | Médiaajánlat